Valittu määrä ylitti varastosaldon

Palveleva kotimainen yksilöitävien tuotteiden ammattilainen | Malminkaari 9, 00700 Helsinki

Valtti

Valtti

Valtin uudet fanituotteet ovat nyt täällä!

Tuotteet ovat nyt tilattavissa ns. ryhmätilaushintaan 10.4.2024 asti. Sen jälkeen tilaukset kerätään ja tuotteet valmistetaan. Arvioitu toimitusaika on n. huhti-toukokuun vaihteessa.

Bonuksena ensimmäisessä "tilausikkunassa" on, että kaikki samassa tilauksessa hupparin, t-paidan, sekä juomapullon tilanneet saavat narurepun kaupan päälle!

Tuotteita voi ostaa tilausikkunan jälkeenkin normaalihintaan. Seuraava ryhmätilausikkunasta tiedotetaan seuran toimesta.

Joukkueet / ryhmät voivat kuitenkin koska vain tehdä ns. ryhmätilauksen, jolloin tuotteet myydään niiden ryhmätilaushintaan. Ryhmähinnat saa, kun tilauksessa on vähintään 5 samaa tuotetta tai 10 tuotetta yhteensä. Tälllöin ryhmän edustaja kerää tilaukset joukkueelta ja toimittaa koontitilauksen Team Factoryn yhdyshenkilölle. Tuotteiden toimitusaika on n. 2-3 viikkoa ja tilaus laskutetaan kokonaisuudessaan ryhmän edustajalta.

Valtin yhteyshenkilö Team Factoryssä on: Joonas Kytölä, joonas.kytola@korispiste.fi; 050 574 6587.

Team Factory sijaitsee Helsingissä Malmilla ja samoissa tiloissa toimiva Korispiste (korispiste.fi) on samaa yritystä. Korispisteestä saa myös mm. harjoitteluväineitä, huoltotuotteita, kompressioalusasuja, tukia, yms. luonnollisesti paljon erilaista koripalloon liittyvää tuotetta. Liike on avoinna arkisin klo 10-19 ja lauantaisin klo 11-17. Jos siis tilaat Valtin tuotteita noutona, niin nouto on Korispisteen aukioloaikoina.

Team Factory / Korispiste: Malminkaari 9, 00700 Helsinki. asiakaspalvelu@teamfactory.fi; 010 470 6330 (Korispisteen numero)

Ladataan...

Tuotteita ei löytynyt.